Een antwoord op de meest gestelde vragen:


Doet een piercing zetten pijn?!

Het zetten van een piercing duurt een paar seconden en komt neer op een prik van de dokter.


Wat voor sieraden gebruiken jullie?

Wij plaatsen zowel ringetjes als staafjes en proberen aan de wens van de klant te voldoen wij doen dat in overleg met de klant en leggen uit wat de voor en nadelen zijn.Wat voor metaal gebruiken jullie?

Wij plaatsen alles met titanium, dit is een zuiver metaal waar bijna geen toevoegingen in zitten van andere metalen die mogelijk problemen kunnen veroorzaken, wij plaatsen geen goud omdat dit door wondvocht kan verkleuren daarvoor hebben wij titanium goldline.Waarom duurt het genezen soms zo lang?

Dit ligt meestal aan de verzorging van je piercing en luister goed naar wat wij je vertellen , luister niet naar mensen die er geen verstand van hebben als je iets wil weten vraag het ons daar zijn wij voor.Hoe verzorg ik mijn piercing?

Wij vertellen voor het plaatsen van je piercing hoe je dit moet doen en geven je een nazorg formulier mee om het thuis nog een na te lezen mocht je toch nog vragen hebben kan je ons altijd bellen.Hoe weet ik dat mijn piercing is ontstoken?

Als je piercing tussen de gaatjes rood hard en erg pijnlijk is en hot pussig is mocht dit zo zijn NEEM DAN ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET ONS OP maar verwijder je sieraad niet.


Kan ik gebruikte sieraden van een ander gebruiken?

Mits ze schoon zijn en de juiste maat wel en je wondje moet natuurlijk wel genezen zijn.


Wanneer is mijn piercing genezen?

Als het om de gaatjes niet meer rood is en er geen wondvocht en korstjes meer uit komen, mocht je twijfelen neem dan contact met ons op.


Mag ik omdat ik zenuwachtig ben van tevoren alcohol drinken of drugs gebruiken?

Nee,alcohol verdunt je bloed en drugs kunnen je pijnbeleving juist intenser maken!


Schieten jullie ook gaatjes?

Nee, wij schieten geen gaatjes wij piercen alleen. Met t piercen maken we een mooier gaatje dat veel beter geneest.


Kan ik zelf mijn sieraden wisselen?

Ja dat kan maar bij sommige ringetjes heb je speciaal gereedschap nodig.
Wij willen het ook graag aan je uitleggen hoe je t doet of wij doen het voor je.


Hoe weet ik dat jullie schoon en steriel werken?

Alle naalden, sieraden, tangen, e.d die wij gebruiken zijn steriel verpakt wij werken met een gecertificeerde autoclaaf.
Wil je daar meer over weten leggen wij het je graag uit.


Kan ik ook een piercingsieraad op de markt of drogisterij e.d kopen?

Wij raden t je niet aan, vaak is de kwaliteit van het materiaal erg slecht en bevat het sieraad een erg hoog nikkelgehalte.Mocht je dat wel doen let er op dat het 316L chirurgisch staal of titanium is.


Moet mijn navelpiercing uit als ik zwanger ben?

Ja en nee. Dat ligt er aan: als je piercing onder spanning komt te staan(als je navel naar buiten komt)dan kan je hem er beter uit halen.als je piercing genezen was groeit het niet meer dicht.Als je bent bevallen zetten we hem er graag weer voor je in als je dat wilt.door middel van een stretchnaald rekken we het gaatje weer een beetje op en dan zetten we je sieraad er weer in.


Mag ik een piercing nemen als ik zwanger ben?

Nee, dat raden we ten zeerste af, je lichaam is nu met hele andere dingen bezig dan het genezen van je piercing.


Kan ik mijn baan verliezen of niet krijgen door piercings?

Ja het is heel vervelend maar nog steeds waar dat mensen niet aangenomen worden of ontslagen omdat ze piercings hebben. Oficieel mag dat natuurlijk niet of het moet in je contract staan.Als je gaat solliciteren en je hebt piercings zeg dat je ze er uit kan halen of neem anders piercings onder je kleding...daar hoeft je baas niets van te weten!op je tongpiercing kan je altijd een transparant balletje zetten.


Ik ben onder de 16, wil een piercing, ik mag niet van mijn ouders; zetten jullie hem toch?

NEE, wij plaaten onder de 16 geen piercing zonder toestemming van ouders of voogd wij willen namelijk dat ze meekomen en hun handtekening daar voor zetten. Onder de 14 jaar piercen wij absoluut niet.Boven de 16 willen wij dat je een ID mee neemt met een foto.


Hoeveel piercings kan je maximaal laten zetten in een keer?

In overleg zettten wij er maximaal 3 en dat ligt nog aan de plaats waar je ze wilt hebben.


Gaat de metaaldetector af op Schiphol of in de discotheek als ik mijn piercing in heb?

Nee want het is maar een kleine hoeveelheid metaal.


Hinderen intieme piercings bij de sex?

Nee, als het goed is wordt het plezier er juist mee vergroot.


Is een tongpiercing slecht voor je tanden?

Als je piercing goed geplaatst is tikt hij niet tegen je tanden mits er na de zwelling een korter staafje in is gezet en je er niet veel mee speelt.Je kan er ook een plastic staafje en of plastic balletjes inzetten dan beschadig je je gebit helemaal niet.