FB FB

Rings of Pleasure zit al 21 jaar in dezelfde straat, in het begin op nummer 11, inmiddels al weer jaren op nummer 19c.  

Home foto

Professional Piercing Studio Rings of Pleasure bestaat al vanaf 1996 en is zeker geen prikfabriek.

Een afspraak maken is niet nodig. Alleen na sluitingstijd werken wij op afspraak: 

Afspraak maken

rob-verkleindwebsite2

(Rob by William Maanders voor het boek: Face it! Over de mens achter de piercings en tattoos.)

Over de mens achter Rings of Pleasure.

Op 24 juli 1996 begon Rob van Rijn zijn eigen piercing studio Rings of Pleasure na een stageperiode van 7 maanden. Hij begon zijn eigen zaak in de oude bakkerswinkel in de Schagchelstraat 11 in Haarlem.

In het begin werkte hij halve dagen bij zijn baas, en de rest van de dag in zijn studio. Na 2,5 jaar draaide zijn studio zo lekker dat hij zijn vaste baan vaarwel kon zeggen en pierct hij sindsdien fulltime. Rob is iemand die hart heeft voor zijn werk en dat kun je zien in zijn manier van werken. Hij zal altijd proberen mensen op hun gemak te stellen en maakt tijd voor een praatje.

Rob zelf heeft altijd een fascinatie gehad voor lichaamsversiering. Als klein jochie hing hij al rond in tattooshops en prikte hij gaatjes in z'n vriendjes... Toch heeft hij eerst een koksopleiding gedaan en daarna in verschillende restaurants en andere horecagelegenheden gewerkt. Dit was niet naar zijn voldoening. Hierna heeft hij ongeveer tien jaar in een fabriek gewerkt. Uiteindelijk besloot hij in 1994 zelf een tepelpiercing te nemen en sindsdien was hij verkocht... Hij heeft lang naar een stageplek gezocht en vond deze bij Jacky's piercingshop in Zandvoort.

Andere vormen van piercen.

Naast de gewone navel-, wenkbrauw- en tongpiercings hebben zij ook interesse voor andere vormen van piercen zoals Suspension. Suspension betekent met je huid aan haken hangen. Na eerst jaren zelf shows te hebben gegeven en daarmee regelmatig in de media en op televisie te zijn geweest ontstond er vanuit de omgeving ook de behoefte om dat zelf mee te maken. Rings of Pleasure organiseert  het evenement 'Hangdag' waar iedereen die daar behoefte aan heeft een suspension kan komen doen. (meer informatie hierover onder de link Suspensions)

Voorverkoopadres.

Rings of Pleasure is voorverkoopadres voor feesten als o.a.: Wasteland en Bitch.

Waardebon.

Het is mogelijk om een waardebon te kopen bij Rings of Pleasure met een bedrag naar keuze. De waardebon moet wel binnen 3 maanden na aankoop worden verzilverd.

ringsofpldesign waardebon3specimen72klein